آیا برای ازدواج، خوب بودن  طرف مقابل کافی است؟ ۰
اشتراک گذاری مطلب

آیا برای ازدواج، خوب بودن طرف مقابل کافی است؟

حتما شما هم زوجهایی را دیدید که قبل ازدواج، بینهایت عاشق‌اند، برای آنها همه چیز هیجان‌انگیزه. اولین قرار ملاقات، پیشنهاد ازدواج، حلقه نامزدی، جشن عروسی، ماه عسل..... همه اینها یک چیز را فریاد می‌زند: من خوشبختم.
ولی متاسفانه این احساس خوشبختی  دائمی نیست. کمی بعد از ازدواج همه چیز تغییر می‌کند. ممکن است طرفین از رفتارهای هم، شوکه و متعجب شوند و اگر این رفتارهای غیرمنتظره ادامه داشته‌باشد، سبب ناامیدی و دلزدگی آنها می‌شود.

اما چرا این اتفاق می‌افتد؟ چرا زوجهایی که تا دیروز عاشق هم بودند، حال از هم بیزارند؟

خیلی وقتها بعد از ازدواج، رفتاری از طرف مقابل سر می‌زند که ما را به کلی شوکه می‌کند. به هیچوجه، انتظار این رفتار را از او نداریم. با خودمان فکر می‌کنیم : او فردی خوب، وفادار و سخاوتمند است. پس چرا این رفتارهای غلط و مخرب از او سر می‌زند؟ او برای ما نمادی از یک انسان خوب است ولی  چرا عکس‌العمل‌هایش در مقابل مسائل مختلف، کلا غیرمنطقی و دور از ادب است.
جواب سوال این است:
چون یک فرد ممکن است، عالی، مهربان، وفادار و خوب باشد اما  این‌ها دلیل بر این نمی‌شود که یک دوست یا همسر فوق‌العادهی هم باشد.
متاسفانه افراد زیادی وجود دارند که به ظاهر، عالی و معقول به نظر می‌رسند ولی در شرایط سخت، قادر نیستند خود را با محیط هماهنگ کنند. ممکن است خیلی سریع عصبانی یا مضطرب شوند و یا با کوچکترین احساس گرسنگی، تشنگی، خستگی، گرما، سرما از کوره در می‌روند.
و یا افرادی که به محض دیدن اشتباهات دیگران شروع به قضاوت کردن می‌کنند. به غیر از این موارد، افرادی که مدام در حال انتقاد کردن هستند را فراموش نکنید،رفتار آنها هم در زندگی زناشویی غیرقابل تحمل است.
پس،
از مطالب گفته‌شده به این نتیجه می‌رسیم: که برای ازدواج، فقط خوب بودن طرف مقابل کافی نیست، ما به چیزی بیشتر از خوب‌بودن نیاز داریم. و آن هم درک فرد از خودش و دنیای پیرامون‌اش است.

حال با این اوصاف، چگونه پی ببریم کسی که با او در ارتباط هستیم، درک خوبی از زندگی دارد؟

این مساله کاملا به طرز فکر او بر‌می‌گردد. زیرا رفتار ما انسان‌ها مرتبط با افکارمان است. هر چیزی که در ذهن ما وجود دارد روی رفتارمان تاثیر می‌گذارد. پس سعی کنید با طرز فکر او آشنا شوید.
ببینید چه نگاهی به دیگران دارد. نگرشش نسبت به دیگران و اتفاق‌هایی که در دنیا می‌افتد، چگونه است؟ در مورد اشتباهات دیگران چه نظری دارد؟  آیا به محض دیدن خطاهای دیگران، در مورد آنها قضاوت می‌کند؟ اگر کسی کار نادرستی انجام داد، چه برخوردی می‌کند؟ شروع به انتقاد کردن می‌کند و یا عصبانی می‌شود؟
جالب اینجاست به غیر از موارد گفته‌شده فوق، از طریق نوشته‌های فرد هم، می‌توانید پی به دنیای درونی‌اش ببرید. مطالبی که فرد می‌نویسید، نشان‌دهنده حالات روحی و درونی اوست. پس حتما به آن توجه کنید.
به طور مثال :
با توجه به نظرات و پست‌هایی که فرد در شبکه‌های اجتماعی می‌گذارد، می‌توانیم بفهمیم که آیا او فردی عصبی یا مضطرب است؟ آیا زود قضاوت می‌کند؟ آیا دنبال دیده‌شدن است؟ آیا بددهن است؟ آیا همیشه نکات منفی ماجرا را می‌گیرد؟
پس، از نوشتن برای شناخت بیشتر دیگران استفاده کنید. کافی است کمی پست‌های گذشته طرف مقابل را در شبکه‌های اجتماعی بررسی کنید.
 در آخر یادآور می‌شویم:
علت اینکه بعد ازدواج، از رفتارهای شریک عاطفی خود شوکه می‌شویم، این است که او را خوب نشناختیم، با طرز فکر و نگرش او آشنا نیستیم.
برای اینکه بدانید طرز فکر شریک زندگی‌تان چگونه است، باید نگرش او را نسبت به مردم و دنیا بدانید. باید بفهمید او در مورد دیگران و اتفاقاتی که تو دنیا می‌افتد، چه نظری دارد؟ مطمئنا کار راحتی نیست.
ولی باید بدانید خوب بودن فرد، کافی نیست. آنچه مهم است این است که او در سختی‌ها چگونه عمل می‌کند و چقدر توانایی دارد که شاد باشد.
موفق باشید. 

۰ دیدگاه

ارسال دیدگاه

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی